Hoe stoppen met blowen


Het imago van blowen is er een van ontdekking en ontspanning. Verder kan blowen natuurlijk erg gezellig zijn. De gevaren van blowen negeert men daarbij maar al te vaak. Verschillende aspecten van ons leen worden door te veel blowen beïnvloed.

Ook de hersenen worden door het blowen anders. Na het blowen slapen we anders. Soms slaapt men zonder joint niet of slecht. Men vergeet dromen of denkt helemaal niet te dromen.

Cannabisgebruikers staan vaak niet stil bij de impact van blowen op hun leven. Zonder dat we het doorhebben haalt blowen de levenskwaliteit omlaag. Het cannabisgebruik kan zelfs tot depressieve klachten leiden.

Een zoektocht op Google leert ons dat er over blowen nog meer te lezen is. Neemt u bijvoorbeeld maar eens boek stoppen met blowen door. Enorm belangrijk is het om concrete stappen te nemen.

En geef maar toe dat blowen u lui maakt. Misschien doet u uw werk wel veel slechter. Hoofdzaken en details worden niet meer van elkaar onderscheiden onder invloed.

Stoppen met blowen is helemaal aan te raden in geval van depressie of andere psychische klachten. Ook tijdens het blowen kan angst optreden. Neem in ieder geval nooit een te hoge dosis.

Na het stoppen met blowen voelt u zich lekker. U zult het heerlijk vinden om weer nuchter door het leven te gaan. De kwaliteit van slapen gaat vooruit. Veel blowers hebben bovendien moeite met het onthouden van dromen. Dit moet al een goede reden zijn om te willen stoppen met blowen.



Views: 476

About the Author

Gene Coughlin
Blowen wordt vaak gedaan voor een moment van ontspanning. Natuurlijk is het ook wel gezellig, dat blowen met vrienden. Over de gevaren van cannabisgebruik denkt men niet echt na. Van blowen kan men namelijk flink te pineut raken.